Het verhaal van Julia

Het verhaal van Julia
Utrecht

Stel je even voor

Hi ik ben Julia ben 19 jaar en werk al 3 jaar bij Credo Marketing.

Hoe ben je bij Credo beland?

Ik ben aangesproken op straat, toevallig zocht ik net een baantje dus dit kwam perfect uit! Ik begon in Haarlem als Trainee en na een half jaar werd ik al Captain. ( Wow, dat is snel! )

Trainee, captain, senior captain, manager

Als je captain bent betekent dit dat je de mensen die werven op straat aanstuurt. Na een jaar wilde ik wel een nieuwe uitdaging aangaan! Ik ben iemand die altijd graag wilt doorgroeien en altijd wil blijven leren. Verder houd ik heel graag van de leiding pakken en captain is daar een perfecte functie voor als snel wilt doorgroeien naar een leidinggevende functie binnen credo. Mijn volgende stap was als Senior Captain door naar Amsterdam.

Haarlem, Amsterdam, Utrecht en weer terug naar Amsterdam!

Weer een jaar daarna werd ik Vestigingsmanager in Utrecht. Het was supergaaf om daar een eigen vestiging te draaien waar je het echt je eigen kan maken. Op dit moment werk ik parttime in Amsterdam en help ik het team om de vestiging te laten groeien! Met mijn ervaring kunnen we daar er ook echt iets moois van maken!

Wat vind jij zo leuk aan Credo?

Wat ik het allerleukste vind aan Credo is dat je er zo snel kunt doorgroeien naar wat je ook maar wilt. Alles is mogelijk als je er maar je best voor doet. Vanaf het begin was ik al verliefd op dit bedrijf en wist ik dat ik hier voor een lange tijd zou werken. Mijn beste vrienden heb ik via Credo leren kennen. Ik heb zoveel geleerd in drie jaar en wil hier nog zoveel meer leren! Ik kan met trots zeggen dat ik bij dit bedrijf werk.