Credo
Marketing
Credo

Over ons

Bij Credo zijn we anders dan andere bedrijven. Wij gaan voor een divers, gedreven, sociaal en loyaal team, helemaal gericht op jou, de student. Als werver trek je donateurs aan door persoonlijke en slimme benaderingen, waarbij we jou alle begeleiding geven die je nodig hebt voor je professionele en persoonlijke groei.

Check onze toffe bijbanen en serieuze jobs en solliciteer direct!

Over ons

Werken bij Credo betekent...

Impact maken

Elke actie die we ondernemen, heeft als doel een positieve impact te maken. Of het nu gaat om het ondersteunen van een goed doel of het helpen van een teamgenoot, we streven altijd naar verbetering.

Training en Ontwikkeling

We investeren in onze mensen. Van communicatie- en verkooptrainingen tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschapscoaching – wij zorgen ervoor dat je altijd blijft groeien.

Fun en Community

Bij Credo is het niet alleen werk en geen spel. We houden van gezellige borrels, epische teamuitjes en onvergetelijke reizen. Hier bouw je niet alleen een carrière, maar ook vriendschappen voor het leven.

Locaties

Bekijk al onze vestigingen in Nederland

Haarlem

Je begint samen met een lekkere verse bak koffie, of thee ;). Daarna als het plan duidelijk is dan ga je met “het gezelligste team van Haarlem” de straat op en/of langs de deuren. Bij de mensen vertel jij het verhaal over voor welk goed doel wij met z’n alle bezig zijn, dit doe je natuurlijk met passie.

Haarlem

Amsterdam

Voor onze vestiging in Amsterdam beschikken wij over een top-locatie, vlakbij het Leidseplein en de Keizersgracht! Vanaf het Centraal Station ben je er daarom zo, maximaal 10 á 15 minuutjes met de tram.

Amsterdam

Amersfoort

Wij bij Credo Marketing zijn op zoek naar hardwerkende sales-toppers, wees niet bang je hebt hiervoor geen ervaring nodig!

Amersfoort

Den Haag

Als werver ga je langs de deuren of gewoon lekker de straten op in Den Haag, maar dit doe je natuurlijk niet alleen. Je gaat samen met het team de straat op, waardoor je bijna niet het gevoel t hebt dat je aan het werk bent.

Den haag

Utrecht

Kom werken bij Credo, het gezelligste team van Utrecht!

Utrecht
Over ons

Onze Kernwaarden

Passie

Alles wat we doen, doen we met hart en ziel. We zijn gepassioneerd over onze missie en brengen die passie over in ons werk.

Inclusiviteit

We omarmen diversiteit en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Bij Credo is er plek voor iedereen, ongeacht achtergrond, gender, of geaardheid.

Groei

We geloven in constante groei, zowel persoonlijk als professioneel. We dagen onszelf en elkaar voortdurend uit om beter te worden en nieuwe hoogtes te bereiken.

Impact

Elke actie die we ondernemen, heeft als doel een positieve impact te maken. Of het nu gaat om het ondersteunen van een goed doel of het helpen van een teamgenoot, we streven altijd naar verbetering.

Testimonials

Onze Opdrachtgevers

Bij ons draait alles om een top samenwerking met onze opdrachtgevers; hun tevredenheid is onze trots en helpt ons de wereld een beetje beter te maken.

5/5
Jacqueline Brens

Mileudefensie werkt al veel jaren samen met Credo. Dat geeft al aan dat we tevreden zijn. De wervers voelen zich betrokken bij onze missie, wat van groot belang is om het juiste verhaal te kunnen vertellen op straat. De lijntjes zijn kort: bij problemen of uitdagingen kunnen we snel sschakelen en wordt er altijd gedacht in oplossingen.

5/5
Jeroen van aken mileudefensie
Jeroen van Aken

Bij Hivos werken we al jaren samen met Credo. Zij hebben ons echt geholpen een stevig donateursbestand op te bouwen met zeer betrokken en enthousiaste wervers, een goede organisatie en altijd open staan voor feedback en ideeën is het voor ons een belangrijke en prettige partner.