Het verhaal van Pelle

Het verhaal van Pelle
Breda

Hoe ben je bij Credo beland?

Eigenlijk ben ik via een goede vriendin bij Trust Marketing in Utrecht begonnen. Toen ik later naar Breda verhuisde, kwam ik als geroepen voor Henk, hij opende namelijk net een nieuwe Credo vestiging in deze toffe stad! Het voelde als de perfecte timing.

Wat is je functie bij Credo? Wat zijn je ambities?

Ik werk momenteel als Sales Coach, waarbij ik elke dag mijn team inspireer en motiveer. Mijn grootste ambitie is om door te groeien en erkend te worden als de beste coach binnen Credo, iemand die echt een verschil maakt in de prestaties van ons team

Wat is jouw persoonlijk record? Wat is je doel voor het einde van het jaar?

Mijn persoonlijk record staat op 15 donateurs op één dag, met een inschrijfbedrag van €165,-. Voor dit jaar heb ik mijn zinnen gezet op een nieuw doel: 20 donateurs op één dag halen, wat zou bewijzen dat ik mijn eigen grenzen kan verleggen.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben enorm trots op hoe onze vestiging is getransformeerd tot een plek die echt als thuis komen voelt. Het is een plek waar iedereen elkaar steunt en waar we samenwerken als een hechte familie.

En wat vind je het allerleukste aan Credo?

Het meest waardeer ik hoe dynamisch elke dag hier is; geen dag voelt als werken omdat de sfeer zo geweldig is. Het is alsof je elke dag met vrienden optrekt, terwijl je ook nog eens goede doelen steunt en goed verdient. Het geeft een geweldige voldoening elke keer als we een nieuwe donateur winnen

Wat zijn tips voor nieuwe Salesmanagers of wervers?

Mijn advies voor nieuwkomers is simpel: geniet van elk moment. Werk hard tijdens de warme zomermaanden, en je zult zien hoe bevredigend het is om tegelijkertijd je eigen portemonnee te spekken en een positieve impact op de wereld te hebben. Het is echt een win-win situatie.