Het verhaal van Joey Snoek

Het verhaal van Joey Snoek
Amersfoort

Hoe ben je beland bij Credo?

Totally random, maar ik werd op straat gerecruit. Zonder veel verwachtingen stapte ik in, maar het bleek een van de beste keuzes te zijn die ik ooit heb gemaakt!

Wat is je functie bij Credo? Wat zijn je ambities?

Momenteel ben ik Captain bij Credo Den Haag. Ik wil natuurlijk zo hoog mogelijk klimmen binnen de organisatie. Niet alleen om meer te verdienen, maar ook om meer mensen te kunnen helpen. Door Credo ben ik echt gepassioneerd geraakt over sales en marketing, en ik zie mezelf hier zeker in de toekomst verder in gaan.

Wat is jouw persoonlijk record? En wat is je doel voor het einde van het jaar?

Mijn huidige sales record staat op 10, maar tegen het einde van dit jaar mik ik op 15. Ook wil ik graag promoveren tot Team Captain. Het is tijd om die doelen te verpletteren!

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op mijn doorzettingsvermogen. Tegenslagen schrikken mij niet af; ik zie ze juist als kansen om te groeien en te leren.

Wat vind je dan echt het allerleukste aan Credo? En wat waardeer je het meest aan de bedrijfscultuur en teamdynamiek?

Het leukste aan Credo is dat geen dag hetzelfde is. Elke dag leer ik iets nieuws van een super dynamisch jong team. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet bijdragen aan het verbeteren van de wereld?

Wat zijn tips voor nieuwe salesmanagers of wervers?

Aan nieuwe managers zou ik zeggen: blijf altijd leergierig en open voor nieuwe ideeën. Voor nieuwe wervers: stap erin met een open geest en wees klaar om verbaasd te worden. Je weet nooit waar deze reis je zal brengen!