Het verhaal van Dorothy James

Het verhaal van Dorothy James
Den Haag

Hoe ben je beland bij Credo?

Het was een beetje toeval eigenlijk. Een goede vriend bracht me in contact met Credo en het klikte meteen. Het voelde alsof ik thuiskwam in een community waar ik echt iets kon betekenen.

Wat is je functie bij Credo?

Ik ben trots om te zeggen dat ik een captain ben bij Credo. Het is een rol die me uitdaagt en tegelijkertijd enorm veel voldoening geeft.

Wat is jouw persoonlijk record?

Mijn persoonlijke hoogtepunt tot nu toe is het werven van 10 donateurs op één dag. Dat was echt een ongelofelijke dag!

Wat is je doel voor het einde van het jaar?

Tegen het einde van dit jaar wil ik gegroeid zijn in sales, communicatie en netwerken. Mijn ultieme doel is om een versie van mezelf te worden waar ik super trots op kan zijn.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben enorm trots op hoe ver ik ben gekomen in termen van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het is een reis geweest van zelfontdekking en groei, en ik ben blij met elke stap.

Wat vind je dan echt het allerleukste aan Credo? (Wat waardeer je het meest aan de bedrijfscultuur en teamdynamiek?)

Het beste aan Credo is de vrijheid om te bepalen wat ik verdien. Ons team is ongelofelijk divers en stimuleert elkaar om steeds betere versies van onszelf te worden. Plus, de feestjes en uitjes zijn top – altijd iets om naar uit te kijken!

Wat zijn tips voor nieuwe salesmanagers of wervers?

Voor nieuwe collega's zou ik zeggen: blijf altijd positief en grijp elke kans om te leren. Woon trainingen bij, zet persoonlijke doelen en ga ervoor om zoveel mogelijk te bereiken. Je zult zien dat je niet alleen goed verdient, maar ook groeit als persoon.